::: 9-A GençLik FoRuM SiTeSi :::
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

9-A GençLik

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» gizemli nesneler
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimePaz Kas. 16, 2008 6:45 pm tarafından kadirimle

» YIL 2060..........
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimeSalı Kas. 11, 2008 9:14 pm tarafından kadirimle

» ünlülerin son sözleri:)
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimeSalı Kas. 11, 2008 9:11 pm tarafından kadirimle

» '' danone'' markasının doğuşu:)
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 10:40 pm tarafından kadirimle

» kola severler bu yazı size kolanın tarihini merak ediyorsunuzdur belki.)
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 10:27 pm tarafından kadirimle

» şehirlerin isimleri nereden geliyor hiç düşündünüz mü:)
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 10:26 pm tarafından kadirimle

» ibret alınacak bir olay(yaşanmıştır)
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 10:25 pm tarafından kadirimle

» koreli şeh,it( çok tırstım ya)
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 10:23 pm tarafından kadirimle

» şubat neden 28 gündür:S
yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 6:45 pm tarafından kadirimle

yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne

2 posters
YazarMesaj
kadirimle

kadirimle

yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Empty
MesajKonu: yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne   yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimePaz Kas. 02, 2008 11:27 pm

Firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu.

" Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik."
-Size karşı çıkan oldumu?
"Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız."
-İlerideki planınız ne?
"Çocuk düşünüyoruz "
-Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu?
"Bir kaç kez ve hiç pişman deilim. Arkadaşlar herşey bukadar size iyi günler."
http://www.kadirimle.tr.gg
>>rabish<<

>>rabish<<

MesajKonu: Geri: yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne   yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimePtsi Kas. 03, 2008 6:57 pm

Bu ne beaaa dünyanın çivisi çıkmış
kadirimle

kadirimle

MesajKonu: Geri: yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne   yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne Icon_minitimePtsi Kas. 03, 2008 7:24 pm

bence de canım:)
http://www.kadirimle.tr.gg

yuh arık ya ne sapıklar var ya bi de anne
1 sayfadaki 1 sayfası